Steun ons!

Particulier

Draagt u Hospice de Reiziger een warm hart toe?

Het Hospice kan niet bestaan zonder giften, donaties en financiële ondersteuning. Jaarlijks is er ongeveer € 50.000,- aan donaties en giften nodig voor een gezonde exploitatie. Voor de kosten aan de accommodatie, voor de opleiding van onze vrijwilligers, voor de coördinatie en begeleiding, voor de energielasten en ga zo maar door. Verzekering en subsidies zijn niet toereikend om Hospice de Reiziger een gezonde financiële toekomst te bieden.

U kunt ons op verschillende manieren steunen:

Vriend worden

Door vriend te worden van het hospice steunt u ons door middel van een jaarlijkse bijdrage van € 25,- of meer. 

Als vriend ontvang u eenmaal per jaar een nieuwsbrief. Jaarlijks is er een bijeenkomst, waarin het bestuur de ontwikkelingen binnen het hospice toelicht. 



Club van 100

Door u aan te sluiten bij de club van 100 doneert u, gedurende vijf jaar achtereenvolgens, €100,- of meer.
 
U ontvangt eenmaal per jaar een nieuwsbrief. Tevens wordt u jaarlijks uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst die gehouden wordt door het bestuur.


Donatie

Ook eenmalige giften zijn vanzelfsprekend van harte welkom. Als u de QR code scant of op klikt, kunt u ook direct een gift overmaken. 

Machtiging of directe donatie

Wilt u uzelf direct aanmelden als donateur, vriend of lid van de club van 100? Download daarvoor de machtingingskaart en mail deze ingevuld naar fondsenwerving@hospicedereiziger.com.


U kunt uw bijdrage ook rechtstreeks overmaken op rekeningnummer NL16RABO 0156240092 ten name van Stichting Hospice Barendrecht onder vermelding van ‘donatie’. 
Wilt u op de hoogte blijven van het wel en wee van Hospice de Reiziger, vermeld dan uw e-mailadres bij het kopje omschrijving op uw overschrijving.

Nalatenschap

Steeds meer mensen besluiten (een deel van) hun vermogen na te laten aan een goed doel. Als u Hospice de Reiziger wilt opnemen in uw testament, moet u een aantal stappen ondernemen. Download hier een overzicht van de mogelijkheden in PDF.

Hospice de Reiziger beschikt over de ANBI-status