Steun ons!

Ondernemer

Uw bedrijf draagt Hospice de Reiziger een warm hart toe?

Het Hospice kan niet bestaan zonder giften, donaties en financiële ondersteuning. Jaarlijks is er ongeveer € 50.000,- aan donaties en giften nodig voor een gezonde exploitatie. Voor de kosten aan de accommodatie, voor de opleiding van onze vrijwilligers, voor de coördinatie en begeleiding, voor de energielasten en ga zo maar door. Verzekering en subsidies zijn niet toereikend om Hospice de Reiziger een gezonde financiële toekomst te bieden.

U kunt ons uiteraard op verschillende manieren steunen.

Vriend worden

U wordt vriend van Hospice de Reiziger door een jaarlijkse bijdrage van € 100,- gedurende 3 jaar. Wij zullen u als vriend vermelden op onze website.

Sponsor

U wordt sponsor van Hospice de Reiziger door een jaarlijkse bijdrage van € 250,- gedurende drie jaar. We zullen u dan als sponsor vermelden op de website van Hospice de Reiziger en in een speciaal bericht in de Schakel vermelden.

Donatie

Ook eenmalige giften zijn vanzelfsprekend van harte welkom. Als u de QR code scant of op klikt, kunt u ook direct een gift overmaken. 

Partner

Verder kunt u partner van het hospice worden. Er zijn drie mogelijkheden:

Bronzen partner
met een jaarlijkse bijdrage van €500,- gedurende drie jaar

Zilveren partner
met een jaarlijkse bijdrage van €750,- gedurende drie jaar

Gouden partner
met een jaarlijkse bijdrage van €1000,- gedurende drie jaar

Als partner kunt u het logo van Hospice de Reiziger gebruiken met vermelding dat u (status) partner bent van het hospice. We zullen uw bedrijfsnaam ook opnemen op het partnerbord in het hospice en u vermelden op de website en in een speciaal bericht in de schakel en andere regionale media. Tevens ontvangt u onze nieuwsbrief.

Als partner kunt u 3 jaar lang het logo van Hospice de Reiziger gebruiken met vermelding dat u (status) partner bent van het hospice. We zullen uw bedrijfsnaam ook gedurende de 3 jaar opnemen op het partnerbord in het hospice, vermelden op de website en alle openbare communicatie. Tevens ontvangt u jaarlijks onze nieuwsbrief.

Vul hieronder het formulier in om u aan te melden als partner.

Hospice de Reiziger beschikt over de ANBI-status