Nobian helpt Hospice de Reiziger

Hospice de Reiziger wordt regelmatig verrast door bedrijven die zich willen inzetten om op de locatie aan de Voordijk werkzaamheden te verrichten waar we zelf niet aan toe komen of waar de middelen voor ontbreken.

Zo kwamen we ook in contact met het bedrijf Nobian (lokatie Botlek), dat chemische materialen produceert die worden gebruikt in alledaagse producten, zoals geneesmiddelen, textiel, isolatiematerialen, desinfectiemiddelen, windturbines en elektrische auto’s.

Via een Community programma helpt Nobian goede doelen bij het realiseren van duurzame projecten voor het welzijn van de inwoners van de omliggende gemeenten. Hospice de Reiziger werd geselecteerd als doel om ondersteuning te verlenen, waardoor een aantal enthousiaste medewerkers van Nobian de tuinverlichting hebben geplaatst en aangesloten en het tuinhuis geschilderd. Met een prachtig resultaat!

Deze ondersteuning van bedrijven is zeer welkom, omdat het bij het Hospice vaak aan middelen en mankracht ontbreekt om dit zelf te doen. We zijn Nobian dan ook dankbaar voor deze ondersteuning!