TV Smitshoek haalt ruim 11.000 euro op voor Hospice de Reiziger!

TV Smitshoek heeft met haar 24-uurs toernooi dat eind augustus gehouden is een geweldig resultaat behaald! Een toernooi waar ruim 80 deelnemers van diverse omliggende verenigingen 24 uur hebben getennist en dat bol stond van de activiteiten om geld op te halen ten behoeve van Hospice de Reiziger.

Zo werd er een loterij gehouden, organiseerde Snoopy Mode een modeshow waarvan een deel van de omzet afgedragen werd en heeft veilingmeester Jos Vis op weergaloze wijze diverse producten geveild zoals een gesigneerd shirt van Mats Wieffer en een arrangement met een thuiskok.

Al deze activiteiten, geïnitieerd door TV Smitshoek hebben een bedrag van ruim 11.000 euro opgeleverd voor Hospice de Reiziger. Een prachtige ondersteuning die het Hospice heel goed kan gebruiken en waardoor diverse wensen zoals onder andere electrische laadpalen voor bezoekers, nieuwe hordeuren voor de gastenkamer en een nieuwe informatieve website gerealiseerd kunnen worden. Hospice de Reiziger is mede afhankelijk van giften, donaties en initiatieven zoals door TV Smitshoek georganiseerd om haar exploitatie rond te krijgen.

Prachtig om te zien dat dit soort initiatieven mooie resultaten opleveren!